Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 15 best bekeken Netflix films en series mei 2023

Een overzicht van de top 15 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
Drie maanden nadat ze de Speelgoedmaker bijna had gevangen, neemt Chloé Muller de leiding over de zoektocht naar de ontvoerde meisjes weer op zich, met hulp van Guy Béranger zelf.
2
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico komen op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam.
3
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
4
Als de zoon van een gangster zijn auto steelt en zijn hond vermoordt, pakt de onverschrokken ex-huurmoordenaar John Wick uit wraak de hele maffia aan.
5
In de buurt van Stockholm in het pittoreske dorp Sandhamn helpt een bankadvocaat een vasthoudende rechercheur met een tragisch verleden.
6
Als Jennifer na een traumatische aanval ontwaakt met geheugenverlies, wordt ze liefdevol verzorgd door haar man. Maar ze merkt al snel dat het gevaar nog niet is geweken.
7
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
8
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
9
Als Platvoets vader niet meer thuiskomt na een reis, gaan de dappere dinosaurus en zijn vrienden op reddingsmissie in vreemde nieuwe gebieden.
10
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
11
Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.
12
Als een voormalige DEA-agent zijn vrouw verliest, trekt hij in bij zijn dochter in een klein stadje waar zijn rust wordt verstoord door een meth-koerier.
13
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
14
Na een vernederende ontmoeting met de grootste pestkop van de school schrijft de verlegen Onnoval een gruwelijk verhaal over wraak, dat vervolgens werkelijkheid wordt.
15
Geïnspireerd door een boek bouwt de 13-jarige William Kamkwamba een windturbine om zijn dorp in Malawi te redden van hongersnood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Datum: 1 juni 2023 09:45  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?