Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Olympus Has Fallen

Film, 2013, 119 minuten, 4.412.171 beoordelingen
Olympus Has Fallen
De hulp van een in ongenade gevallen agent van de Geheime Dienst wordt ingeroepen als Koreaanse terroristen het Witte Huis binnenvallen en de president gijzelen.
De film Olympus Has Fallen is uitgebracht in 2013 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Olympus Has Fallen op Moviemeter

Score: 3,13 van de 5

De film volgt een eerloos ontslagen agent van de Amerikaanse geheime dienst (Gerard Butler). Wanneer Noord-Koreaanse terroristen, gewapend met buitengewone technologische wapens, het Witte Huis bezetten en de president (Aaron Eckhart) en een aantal van zijn medewerkers gijzelen, blijkt hij de enige man te zijn die de president en het land nog kan redden.

Olympus Has Fallen op IMDB

Score: 6 van de 10

Disgraced former Presidential guard Mike Banning finds himself trapped inside the White House in the wake of a terrorist attack; using his inside knowledge, Banning works with national security to rescue the President from his kidnappers.

Acteurs in Olympus Has Fallen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Olympus Has Fallen

Æon Flux

Æon Flux

(2005)

Rescue Dawn

Rescue Dawn

(2006)

Rambo

Rambo

(2008)

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

The Grey

The Grey

(2011)

Freelancers

Freelancers

(2012)

Elysium

Elysium

(2013)

2 Guns

2 Guns

(2013)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.