Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Olympus Has Fallen

Film, 2013, 119 minuten, 4.412.171 beoordelingen
Olympus Has Fallen
De hulp van een in ongenade gevallen agent van de Geheime Dienst wordt ingeroepen als Koreaanse terroristen het Witte Huis binnenvallen en de president gijzelen.
De film Olympus Has Fallen is uitgebracht in 2013 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Olympus Has Fallen op Moviemeter

Score: 3,13 van de 5

De film volgt een eerloos ontslagen agent van de Amerikaanse geheime dienst (Gerard Butler). Wanneer Noord-Koreaanse terroristen, gewapend met buitengewone technologische wapens, het Witte Huis bezetten en de president (Aaron Eckhart) en een aantal van zijn medewerkers gijzelen, blijkt hij de enige man te zijn die de president en het land nog kan redden.

Olympus Has Fallen op IMDB

Score: 6 van de 10

Disgraced former Presidential guard Mike Banning finds himself trapped inside the White House in the wake of a terrorist attack; using his inside knowledge, Banning works with national security to rescue the President from his kidnappers.

Acteurs in Olympus Has Fallen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Olympus Has Fallen

Æon Flux

Æon Flux

(2005)

Rescue Dawn

Rescue Dawn

(2006)

Shooter

Shooter

(2007)

Rambo

Rambo

(2008)

The Grey

The Grey

(2011)

Freelancers

Freelancers

(2012)

Elysium

Elysium

(2013)

2 Guns

2 Guns

(2013)

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
Obliterated
Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden.
Sixty Minutes
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.