Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronaldo Vs Messi: Face Off!

Ronaldo vs Messi: Face Off!
Documentaire, 2018, 66 minuten
Ronaldo Vs Messi: Face Off!
Experts en fans discussiëren in een van de grootste debatten uit de voetbalwereld over wie de beste speler van de recente geschiedenis is: Ronaldo of Messi?
De documentaire Ronaldo Vs Messi: Face Off! is uitgebracht in 2018 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ronaldo Vs Messi: Face Off!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ronaldo Vs Messi: Face Off!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.