Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sanctuary

Tv-serie, 2023
Sanctuary
Een wanhopige lastige jongen wordt sumoworstelaar. Hij fascineert de fans met zijn eigenwijze instelling, maar brengt verwarring in de traditionele sport.
De tv-serie Sanctuary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Met bijrollen van Shota Sometani, Koyuki, Pierre Taki en ex-sumoworstelaar Hiroki Sumi, voorheen bekend als Hishofuji. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Sanctuary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sanctuary

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Sanctuary

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.
Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.