Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sanctuary

Tv-serie, 2023
Sanctuary
Een wanhopige lastige jongen wordt sumoworstelaar. Hij fascineert de fans met zijn eigenwijze instelling, maar brengt verwarring in de traditionele sport.
De tv-serie Sanctuary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Met bijrollen van Shota Sometani, Koyuki, Pierre Taki en ex-sumoworstelaar Hiroki Sumi, voorheen bekend als Hishofuji. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Sanctuary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sanctuary

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Sanctuary

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.