Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Say I Do

Tv-serie, 2020
Say I Do
In deze realityshow worden stellen die obstakels moesten overwinnen, verrast met een droombruiloft die in minder dan een week door drie experts wordt georganiseerd.
De tv-serie Say I Do is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met eventontwerper Jeremiah Brent ('Nate & Jeremiah by Design'), modeontwerper Thai Nguyen en kok Gabriele Bertaccini. Geschikt voor alle leeftijden. Say I Do is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Say I Do

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Say I Do

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
NASCAR: Full Speed
Gedreven door passie en de roem van de NASCAR Cup strijden coureurs en hun teams om het kampioenschap en de kans om geschiedenis te schrijven in deze sportdocumentaire.
Griselda
Deze fictieve dramatisering is gebaseerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe Griselda Blanco in Medellín begon en als 'de Madrina' een drugsimperium in Miami opbouwde.
Obliterated
Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden.
The Brothers Sun
Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.