Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thelma the Unicorn

Film, 2024, 98 minuten
Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
De film Thelma the Unicorn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 98 minuten. Een grappige hartverwarmende animatiecomedy van regisseurs Jared Hess ('Napoleon Dynamite') en Lynn Wang ('Unikitty!'). Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Thelma the Unicorn

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals Thelma the Unicorn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.