Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A StoryBots Christmas

Film, 2017, 25 minuten
A StoryBots Christmas
Bo denkt dat haar kerstcadeaus niet goed genoeg zijn en reist af naar de Noordpool om de Kerstman om hulp te vragen. Daar ontdekt ze dat hij is verdwenen.
De film A StoryBots Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 25 minuten. Ed Asner speelt de kerstman in dit vakantieavontuur vol personages uit de prijswinnende serie. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A StoryBots Christmas op IMDB

Score: 6,3 van de 10

When Bo mistakenly thinks that her friends don't like her gifts, she heads to the North Pole to ask Santa for help making better presents. She learns along the way that Christmas is about far more than just the toys.

Acteurs in A StoryBots Christmas

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A StoryBots Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.