Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A StoryBots Christmas

Film, 2017, 25 minuten
A StoryBots Christmas
Bo denkt dat haar kerstcadeaus niet goed genoeg zijn en reist af naar de Noordpool om de Kerstman om hulp te vragen. Daar ontdekt ze dat hij is verdwenen.
De film A StoryBots Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 25 minuten. Ed Asner speelt de kerstman in dit vakantieavontuur vol personages uit de prijswinnende serie. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A StoryBots Christmas op IMDB

Score: 6,3 van de 10

When Bo mistakenly thinks that her friends don't like her gifts, she heads to the North Pole to ask Santa for help making better presents. She learns along the way that Christmas is about far more than just the toys.

Acteurs in A StoryBots Christmas

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A StoryBots Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.