Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A StoryBots Christmas

Film, 2017, 25 minuten
A StoryBots Christmas
Bo denkt dat haar kerstcadeaus niet goed genoeg zijn en reist af naar de Noordpool om de Kerstman om hulp te vragen. Daar ontdekt ze dat hij is verdwenen.
De film A StoryBots Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 25 minuten. Ed Asner speelt de kerstman in dit vakantieavontuur vol personages uit de prijswinnende serie. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A StoryBots Christmas op IMDB

Score: 6,3 van de 10

When Bo mistakenly thinks that her friends don't like her gifts, she heads to the North Pole to ask Santa for help making better presents. She learns along the way that Christmas is about far more than just the toys.

Acteurs in A StoryBots Christmas

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A StoryBots Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.