Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monster Island

Film, 2017, 80 minuten
Monster Island
Wanneer een tiener erachter komt dat hij geen mens is, reist hij naar een afgelegen eiland om zijn roots te ontdekken en beleeft hij wilde avonturen.
De film Monster Island is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Monster Island op Moviemeter

Op een dag ontdekt de jonge Lucas dat hij niet echt een mens is. Dit nieuws verandert zijn hele wereld. Vooral omdat zijn eerste monstertransformatie plaatsvond voor de meest populaire kinderen op school. Nadat hij zijn vader ten onrechte de schuld gaf om zijn identiteit geheim te houden loopt de boze en beschaamde Lucas weg van huis. Zijn zoektocht naar Monster Island en zijn echte roots neemt hem mee op een fabelachtige reis die hem confronteert met meer tentakels, tanden en situaties dan hij verwacht had.

Monster Island op IMDB

Score: 4,9 van de 10

When young Lucas finds out he's not really a human; the news changes his whole world. Especially since his first monster transformation happened in front of the most popular kids at school!

Acteurs in Monster Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Monster Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?