Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monster Island

Film, 2017, 80 minuten
Monster Island
Wanneer een tiener erachter komt dat hij geen mens is, reist hij naar een afgelegen eiland om zijn roots te ontdekken en beleeft hij wilde avonturen.
De film Monster Island is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Monster Island op Moviemeter

Op een dag ontdekt de jonge Lucas dat hij niet echt een mens is. Dit nieuws verandert zijn hele wereld. Vooral omdat zijn eerste monstertransformatie plaatsvond voor de meest populaire kinderen op school. Nadat hij zijn vader ten onrechte de schuld gaf om zijn identiteit geheim te houden loopt de boze en beschaamde Lucas weg van huis. Zijn zoektocht naar Monster Island en zijn echte roots neemt hem mee op een fabelachtige reis die hem confronteert met meer tentakels, tanden en situaties dan hij verwacht had.

Monster Island op IMDB

Score: 4,9 van de 10

When young Lucas finds out he's not really a human; the news changes his whole world. Especially since his first monster transformation happened in front of the most popular kids at school!

Acteurs in Monster Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Monster Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.