Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

AJIN: Demi-Human

亜人
Tv-serie, 2016
AJIN: Demi-Human
Een tiener ontdekt dat hij een Ajin is en vlucht voordat hij een proefkonijn van de staat wordt. Andere Aijn bieden weerstand en hij moet partij kiezen.
De tv-serie AJIN: Demi-Human is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Deze serie werd zowel voor de 18de Tezuka Osamu Cultural Prize als voor de 38e Annual Kodansha Manga Awards genomineerd. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

AJIN: Demi-Human op Moviemeter

Kei Nagai sterft in een auto-ongeluk, maar zijn lichaam herstelt en hij herrijst. Na het ongeluk ontdekt Kei dat hij een onsterfelijke soort is, dat bekend staat als Ajin (demi-mens). Ajin's worden door mensen als gevaarlijk beschouwd. Kei wordt door de overheid gevonden en naar een onderzoeksfaciliteit gestuurd. Daar wordt hij vastgehouden en ondergaat hij pijnlijke experimenten. Sato is ook een Ajin en een terrorist. Hij is de enige die Kei een helpende hand biedt, maar Kei kan niet deelnemen aan Sato's plannen om massamoorden tegen mensen te plegen.

AJIN: Demi-Human op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The second part in the Ajin trilogy on high schooler Kei, a demi-human with the power of immortality who in the eyes of both the general public and governments, is a rare specimen who needs to be hunted down and handed over to scientists to be experimented on for life.

Acteurs in AJIN: Demi-Human

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Japans;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals AJIN: Demi-Human

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?