Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Audrie & Daisy

Documentaire, 2016, 98 minuten
Audrie & Daisy
In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.
De documentaire Audrie & Daisy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Deze aangrijpende documentaire ontving de Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival van 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Audrie & Daisy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audrie & Daisy op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Twee meisjes worden op twee verschillende momenten en op twee verschillende plaatsen aangerand. Geweld en pesterijen zetten de twee meisjes aan tot zelfmoordpogingen. Audrie & Daisy geeft een kritische kijk op de problemen waarmee opgroeiende tieners in Amerika te maken hebben in een nieuwe wereld waar internetpesten totaal uit de hand is gelopen.

Audrie & Daisy op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Audrie & Daisy is a movie starring Robin Bourland, Daisy Coleman, and Charles Coleman. A look at the effects that online bullying has on the lives of teenagers and their community.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Audrie & Daisy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.