Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Audrie & Daisy

Documentaire, 2016, 98 minuten
Audrie & Daisy
In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.
De documentaire Audrie & Daisy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Deze aangrijpende documentaire ontving de Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival van 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Audrie & Daisy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audrie & Daisy op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Twee meisjes worden op twee verschillende momenten en op twee verschillende plaatsen aangerand. Geweld en pesterijen zetten de twee meisjes aan tot zelfmoordpogingen. Audrie & Daisy geeft een kritische kijk op de problemen waarmee opgroeiende tieners in Amerika te maken hebben in een nieuwe wereld waar internetpesten totaal uit de hand is gelopen.

Audrie & Daisy op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Audrie & Daisy is a movie starring Robin Bourland, Daisy Coleman, and Charles Coleman. A look at the effects that online bullying has on the lives of teenagers and their community.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Audrie & Daisy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.