Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Audrie & Daisy

Documentaire, 2016, 98 minuten
Audrie & Daisy
In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.
De documentaire Audrie & Daisy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Deze aangrijpende documentaire ontving de Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival van 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Audrie & Daisy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audrie & Daisy op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Twee meisjes worden op twee verschillende momenten en op twee verschillende plaatsen aangerand. Geweld en pesterijen zetten de twee meisjes aan tot zelfmoordpogingen. Audrie & Daisy geeft een kritische kijk op de problemen waarmee opgroeiende tieners in Amerika te maken hebben in een nieuwe wereld waar internetpesten totaal uit de hand is gelopen.

Audrie & Daisy op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Audrie & Daisy is a movie starring Robin Bourland, Daisy Coleman, and Charles Coleman. A look at the effects that online bullying has on the lives of teenagers and their community.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Audrie & Daisy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.