Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The White Helmets

Documentaire, 2016, 40 minuten
The White Helmets
Enkele vastberaden eerstehulpverleners riskeren hun leven om slachtoffers uit het puin te halen tijdens de dagelijkse aanvallen op burgers in Syrië.
De documentaire The White Helmets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 40 minuten. Dit ontroerende kijkje in het door oorlog verscheurde Syrië won een Oscar voor Beste korte documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The White Helmets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The White Helmets op Moviemeter

Score: 3,46 van de 5

Enkele vastberaden eerstehulpverleners riskeren hun leven om slachtoffers uit het puin te halen tijdens de dagelijkse aanvallen op burgers in Syrië. De vrijwillige hulpverleners van de White Helmets zijn na een bomaanslag altijd als eersten aanwezig om overlevenden onder het puin vandaan te halen: levensgevaarlijk, maar onmisbaar werk op de gevaarlijkste plaats ter wereld. Terwijl de bommen onophoudelijk vallen, zoeken deze echte helden naar overlevenden tussen het puin.

The White Helmets op IMDB

Score: 7,6 van de 10

As daily airstrikes pound civilian targets in Syria, a group of indomitable first responders risk their lives to rescue victims from the rubble.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Arabisch;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Arabisch;Duits;Nederlands

Meer zoals The White Helmets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.