Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The White Helmets

Documentaire, 2016, 40 minuten
The White Helmets
Enkele vastberaden eerstehulpverleners riskeren hun leven om slachtoffers uit het puin te halen tijdens de dagelijkse aanvallen op burgers in Syrië.
De documentaire The White Helmets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 40 minuten. Dit ontroerende kijkje in het door oorlog verscheurde Syrië won een Oscar voor Beste korte documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The White Helmets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The White Helmets op Moviemeter

Score: 3,46 van de 5

Enkele vastberaden eerstehulpverleners riskeren hun leven om slachtoffers uit het puin te halen tijdens de dagelijkse aanvallen op burgers in Syrië. De vrijwillige hulpverleners van de White Helmets zijn na een bomaanslag altijd als eersten aanwezig om overlevenden onder het puin vandaan te halen: levensgevaarlijk, maar onmisbaar werk op de gevaarlijkste plaats ter wereld. Terwijl de bommen onophoudelijk vallen, zoeken deze echte helden naar overlevenden tussen het puin.

The White Helmets op IMDB

Score: 7,6 van de 10

As daily airstrikes pound civilian targets in Syria, a group of indomitable first responders risk their lives to rescue victims from the rubble.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Arabisch;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Arabisch;Duits;Nederlands

Meer zoals The White Helmets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
The Antisocial Network: Memes to Mayhem
Van 'rickrollen' tot virale samenzweringstheorieën: ontdek in deze documentaire hoe een anonieme website uitgroeide tot een bron van chaos in de echte wereld.
Files of the Unexplained
In deze huiveringwekkende onderzoeksdocu worden griezelige ontmoetingen, bizarre verdwijningen, angstaanjagende gebeurtenissen en andere opzienbarende fenomenen onderzocht.
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer
In 2012 werd de Berlijnse partyscene opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De moordenaar bleef spoorloos, totdat een van zijn doelwitten het overleefde.