Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Basma

Film, 2024, 105 minuten
Basma
Een jonge Saoedische vrouw die in het buitenland studeert, keert terug naar Jeddah. Daar ontdekt ze dat haar familie een pijnlijke gebeurtenis voor haar heeft achtergehouden.
De film Basma is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Basma is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Basma

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië) [Origineel];Arabisch - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Latijns-Amerika) - Au
Ondertiteling: Arabisch (Saoedi-Arabië);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Basma

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.
A Part of You
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.