Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beyblade Burst

Tv-serie, 2016
Beyblade Burst
Middelbare scholier Valt Aoi neemt het samen met zijn Beyblade Valtryek op tegen vrienden, klasgenoten en rivalen om de nummer één blader in de wereld te worden.
De tv-serie Beyblade Burst is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beyblade Burst op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Elementary-school student Valt Aoi is crazy about Beyblade and is best friends with Shu Kurenai, who is a prodigy at the game and has been named to the national Beyblade tournament's final four. Inspired by his friend's accomplishment, Valt makes it his goal to reach the tournament himself. The first step on the road to the big leagues is to win his district tournament, which includes some tough opponents. As he makes his way up the ladder, Valt reaches new heights and extends his circle of friends, eventually -- unknowingly -- dreaming of becoming the best Blader in the world.

Acteurs in Beyblade Burst

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Beyblade Burst

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.