Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beyblade Burst

Tv-serie, 2016
Beyblade Burst
Middelbare scholier Valt Aoi neemt het samen met zijn Beyblade Valtryek op tegen vrienden, klasgenoten en rivalen om de nummer één blader in de wereld te worden.
De tv-serie Beyblade Burst is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beyblade Burst op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Elementary-school student Valt Aoi is crazy about Beyblade and is best friends with Shu Kurenai, who is a prodigy at the game and has been named to the national Beyblade tournament's final four. Inspired by his friend's accomplishment, Valt makes it his goal to reach the tournament himself. The first step on the road to the big leagues is to win his district tournament, which includes some tough opponents. As he makes his way up the ladder, Valt reaches new heights and extends his circle of friends, eventually -- unknowingly -- dreaming of becoming the best Blader in the world.

Acteurs in Beyblade Burst

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Beyblade Burst

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.