Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yu-Gi-Oh!

Tv-serie, 2001, 310.099 beoordelingen
Yu-Gi-Oh!
Het leven van de jonge Yugi Muto en zijn vrienden Joey, Tristan en Téa verandert voor altijd als een fantasy-kaartspel voor hen werkelijkheid wordt.
De tv-serie Yu-Gi-Oh! is uitgebracht in 2001. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yu-Gi-Oh! op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Underneath the sands of Egypt, Anubis, an ancient evil spirit, has awakened. It's up to Yugi, who defeated Anubis centuries ago, to use his skill and determination to rid the world of evil once again.

Acteurs in Yu-Gi-Oh!

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Engels

Meer zoals Yu-Gi-Oh!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.