Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yu-Gi-Oh!

Tv-serie, 2001, 310.099 beoordelingen
Yu-Gi-Oh!
Het leven van de jonge Yugi Muto en zijn vrienden Joey, Tristan en Téa verandert voor altijd als een fantasy-kaartspel voor hen werkelijkheid wordt.
De tv-serie Yu-Gi-Oh! is uitgebracht in 2001. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yu-Gi-Oh! op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Underneath the sands of Egypt, Anubis, an ancient evil spirit, has awakened. It's up to Yugi, who defeated Anubis centuries ago, to use his skill and determination to rid the world of evil once again.

Acteurs in Yu-Gi-Oh!

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans;Engels

Meer zoals Yu-Gi-Oh!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.