Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Biggie: I Got a Story to Tell

Documentaire, 2021, 97 minuten
Biggie: I Got a Story to Tell
Deze documentaire, met zeldzame beelden en diepgaande interviews, is een ode aan het leven van The Notorious B.I.G., die het van dealer tot rapkoning schopte.
De documentaire Biggie: I Got a Story to Tell is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Biggie: I Got a Story to Tell

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Biggie: I Got a Story to Tell

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
The Greatest Night in Pop
In januari 1985 kwamen de beroemdste muzieksterren op een avond samen om 'We Are the World' op te nemen. Deze documentaire blikt achter de schermen van een historische gebeurtenis.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
Kijk hoe het creatieve proces achter 'Society of the Snow' tot stand is gekomen, met cast, crew, regisseur J.A. Bayona en zelfs echte overlevenden.