Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ci Vuole Un Fisico

Film, 2018, 77 minuten
Ci Vuole Un Fisico
Na een spontane ontmoeting leggen Anna en Alessandro oppervlakkige fysieke zaken naast zich neer en stellen zich tijdens een wilde nacht open voor de kans op iets meer.
De film Ci Vuole Un Fisico is uitgebracht in 2018 en duurt 77 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ci Vuole Un Fisico

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Ci Vuole Un Fisico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.
Kül
Van een betoverende fantasie tot een gevaarlijke affaire, het leven van een rijke getrouwde vrouw raakt tijdens het lezen van een ongepubliceerd boek volkomen van de rails.