Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Viva l'Italia

Film, 2012, 107 minuten
Viva l'Italia
Na een beroerte verliest politicus Michele Spagnolo zijn remmingen en zijn vermogen om te liegen. Zijn persoonlijke en professionele leven worden overhoop gegooid.
De film Viva l'Italia is uitgebracht in 2012 en duurt 107 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Viva l'Italia op IMDB

Score: 6,3 van de 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Viva l'Italia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Viva l'Italia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Beautiful Rebel
Het verhaal van een van de grootste Italiaanse rocksterren, Gianna Nannini, die haar droom najaagde ondanks tegenwerking van haar familie en de muziekindustrie.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.