Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Viva l'Italia

Film, 2012, 107 minuten
Viva l'Italia
Na een beroerte verliest politicus Michele Spagnolo zijn remmingen en zijn vermogen om te liegen. Zijn persoonlijke en professionele leven worden overhoop gegooid.
De film Viva l'Italia is uitgebracht in 2012 en duurt 107 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Viva l'Italia op IMDB

Score: 6,3 van de 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Viva l'Italia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Viva l'Italia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Nuovo Olimpo
In het Rome van de jaren 70 mondt een toevallige ontmoeting tussen Enea en Pietro in een bioscoop uit in een onvergetelijke romance - totdat het lot hen uit elkaar trekt.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
The King Who Never Was
Deze docureeks belicht de moord op een Duitse tiener in 1978 aan de hand van de verhalen van zijn zus en de koninklijke familie die bij de zaak betrokken was.
Questo mondo non mi renderà cattivo
Als een oude vriend terugkeert naar de buurt waar hij opgroeide, wil Zerocalcare hem helpen zijn plaats in de wereld terug te vinden. Maar maakt hij wel de juiste keuze?
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?