Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Viva l'Italia

Film, 2012, 107 minuten
Viva l'Italia
Na een beroerte verliest politicus Michele Spagnolo zijn remmingen en zijn vermogen om te liegen. Zijn persoonlijke en professionele leven worden overhoop gegooid.
De film Viva l'Italia is uitgebracht in 2012 en duurt 107 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Viva l'Italia op IMDB

Score: 6,3 van de 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Viva l'Italia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Viva l'Italia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.