Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Druk

Film, 2020, 116 minuten
Druk
Vier leraren aan een highschool willen de sleur doorbreken en testen een theorie uit die stelt dat het handhaven van een constant niveau van dronkenschap hun leven zal verbeteren.
De film Druk is uitgebracht in 2020 en duurt 116 minuten. Bekroond met een Oscar voor Beste internationale speelfilm. Thomas Vinterberg werd genomineerd voor Beste regisseur. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Provocerend, Bitterzoet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Druk

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Druk

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Costa!! - The Series
Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.