Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Claus Family 3

Film, 2022, 74 minuten
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
De film The Claus Family 3 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 74 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. The Claus Family 3 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Aangrijpend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Claus Family 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands (België) - Audiodescriptie;Nederlands (België) [Origineel];Nederlands - Audiodescri
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands (België)

Meer zoals The Claus Family 3

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Chicken Run: Dawn of the Nugget
Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.
The Archies
India, 1960. Archie en zijn vrienden navigeren tussen romantiek, vriendschap en de toekomst van Riverdale als ontwikkelaars een populair park dreigen af te breken.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.