Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

It's Okay to Not Be Okay

Tv-serie, 2020
It's Okay to Not Be Okay
Er opent zich een bijzondere weg naar emotionele heling als een asociale kinderboekenschrijfster en een onzelfzuchtige geestelijk verzorger elkaar tegenkomen.
De tv-serie It's Okay to Not Be Okay is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Liefde heelt en transformeert in deze bijzondere romantische film met Kim Soo-hyun ('My Love from the Star'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Excentriek, Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in It's Okay to Not Be Okay

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals It's Okay to Not Be Okay

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.