Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Def Comedy Jam 25

Film, 2017, 81 minuten
Def Comedy Jam 25
Tijdens dit speciale live-evenement komen beroemde stand-upcomedians samen ter ere van het 25-jarige bestaan van Russell Simmons' baanbrekende Def Comedy Jam.
De film Def Comedy Jam 25 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 81 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Def Comedy Jam 25 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Def Comedy Jam 25 op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Def Comedy Jam 25 celebrates the impact and legacy of the groundbreaking HBO comedy series Def Comedy Jam, which debut 25-years ago running from 1992 to 1997. Def Comedy Jam 25 celebrates the impact and legacy of the long-running comedy series with surprise guests, tributes, and performances of unbelievably funny and raw moments.

Acteurs in Def Comedy Jam 25

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Def Comedy Jam 25

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.