Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: Una película de Breaking Bad
Film, 2019, 122 minuten
El Camino: A Breaking Bad Movie
Een Epische Afsluiter: "El Camino: A Breaking Bad Movie"

Hoofdrolspelers in El Camino: A Breaking Bad Movie

In El Camino: A Breaking Bad Movie, schittert Aaron Paul opnieuw als Jesse Pinkman, een rol die hem wereldwijde bekendheid bracht in de serie "Breaking Bad". Naast zijn iconische rol in "Breaking Bad", heeft Paul ook indruk gemaakt in de serie "The Path" en leende hij zijn stem aan Todd Chavez in de animatieserie "BoJack Horseman".

Jonathan Banks keert terug als Mike Ehrmantraut, een personage dat hij zowel in "Breaking Bad" als in de prequelserie "Better Call Saul" vertolkte. Banks' veelzijdige carrière omvat rollen in films zoals "Airplane!" en series zoals "Community".

Jesse Plemons, die Todd Alquist speelt, heeft naast zijn rol in "Breaking Bad" en deze film, ook opvallende rollen gehad in series zoals "Fargo" en films zoals "The Irishman". Zijn vermogen om zowel sympathieke als onheilspellende personages te spelen, heeft hem lof opgeleverd.

Feiten en geruchten rondom El Camino: A Breaking Bad Movie

  • De titel "El Camino" verwijst naar de Chevrolet El Camino, een auto die een centrale rol speelt in de film en symbolisch is voor het pad dat het hoofdpersonage bewandelt.
  • Er gingen geruchten dat Bryan Cranston, bekend als Walter White in "Breaking Bad", zou terugkeren in "El Camino: A Breaking Bad Movie", wat fans wereldwijd in spanning hield tot de release.
  • Voorafgaand aan de officiële aankondiging van de film werd er onder een pseudoniem gewerkt om lekken en spoilers te voorkomen, waardoor zelfs de meest toegewijde fans verrast werden toen het project uiteindelijk werd onthuld.
  • De film bevat meerdere cameo's van personages uit de originele serie, wat niet alleen nostalgie opwekt maar ook nieuwe lagen toevoegt aan hun verhalen en het universum van "Breaking Bad".
De film El Camino: A Breaking Bad Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 122 minuten. Geschreven en geregisseerd door Breaking Bad-maker Vince Gilligan. Met opnieuw Aaron Paul in zijn Emmy-winnende rol. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.El Camino: A Breaking Bad Movie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Camino: A Breaking Bad Movie op IMDB

Score: 10 van de 10

After escaping Jack and his gang, Jesse Pinkman goes on the run from the police and tries to escape his own inner turmoil.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El Camino: A Breaking Bad Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.