Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Elegido

Film, 2016, 110 minuten
El Elegido
In 1937 wordt de Spaanse revolutionair Ramón getraind als Sovjet-spion. Hij doet zich voor als een rijke Belg om Leon Trotsky te vermoorden in Mexico.
De film El Elegido is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Elegido op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A man named Jacques Mornard arrives in Mexico in 1940, claiming to be a Belgian who is fleeing the war in Europe to join his girlfriend, one of refugee Leon Trotsky's secretaries. But nobody knows that in reality this conventional and cheerful young man is in fact an agent of the GPU (Soviet Secret Service) and has been sent to assassinate Trotsky.

Acteurs in El Elegido

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals El Elegido

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.