Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Elegido

Film, 2016, 110 minuten
El Elegido
In 1937 wordt de Spaanse revolutionair Ramón getraind als Sovjet-spion. Hij doet zich voor als een rijke Belg om Leon Trotsky te vermoorden in Mexico.
De film El Elegido is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Elegido op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A man named Jacques Mornard arrives in Mexico in 1940, claiming to be a Belgian who is fleeing the war in Europe to join his girlfriend, one of refugee Leon Trotsky's secretaries. But nobody knows that in reality this conventional and cheerful young man is in fact an agent of the GPU (Soviet Secret Service) and has been sent to assassinate Trotsky.

Acteurs in El Elegido

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals El Elegido

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Thank You, Next
Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Atypical Family
Een familie die ooit gezegend was met unieke superkrachten, verliest deze krachten door hedendaagse problemen, totdat een mysterieuze vrouw alles verandert.