Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El Elegido

Film, 2016, 110 minuten
El Elegido
In 1937 wordt de Spaanse revolutionair Ramón getraind als Sovjet-spion. Hij doet zich voor als een rijke Belg om Leon Trotsky te vermoorden in Mexico.
De film El Elegido is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Elegido op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A man named Jacques Mornard arrives in Mexico in 1940, claiming to be a Belgian who is fleeing the war in Europe to join his girlfriend, one of refugee Leon Trotsky's secretaries. But nobody knows that in reality this conventional and cheerful young man is in fact an agent of the GPU (Soviet Secret Service) and has been sent to assassinate Trotsky.

Acteurs in El Elegido

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals El Elegido

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.