Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First Match

Film, 2018, 102 minuten
First Match
Een koppige scholiere groeit op als pleegkind. Ze wil de band met haar pa, een ex-gevangene, sterker maken door zich aan te sluiten bij een worstelteam van alleen jongens.
De film First Match is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Schrijver en regisseur Olivia Newman won in 2018 een SXSW Gamechanger Award voor haar rauwe speelfilmdebuut. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First Match op Moviemeter

Score: 3,38 van de 5

Monique is een tienermeisje uit Brooklyn is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze zit op de middelbare school. Monique wil de band met haar vader, een ex-gedetineerde, herstellen en besluit dat worstelen met jongens dé manier is om dit te doen. Maar dat veroorzaakt meer problemen dan ze verwacht had...

First Match op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Hardened by years in foster care, a teenage girl from Brooklyn's Brownsville neighborhood decides that joining the boys wrestling team is the only way back to her estranged father.

Acteurs in First Match

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals First Match

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.