Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Patrol

Film, 2016, 47 minuten
Ghost Patrol
Twee kinderen en hun hond zijn de Ghost Patrol en ontvangen een telefoontje over een oud landgoed. Al gauw blijkt dat het onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft.
De film Ghost Patrol is uitgebracht in 2016 en duurt 47 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Patrol op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Gabi en Spence en hun hond vormen de "Spookpatrouille". Ze bestrijden in hun stad bovennatuurlijke plagen, maar ze hebben nog nooit een echt spook gezien. Wanneer ze een oproep krijgen om het oude Geist Manor te onderzoeken, vinden ze het bewijs van datgene waar ze naar op zoek zijn - en nog veel meer.

Ghost Patrol op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Gabi and Spence, and the Spooky Dog, are the "Ghost Patrol", Their Towns supernatural pest control, but they have never seen a real ghost. When they get a call to investigate the old Geist Manor, they are about to find the proof they are looking for - and a whole lot more.

Acteurs in Ghost Patrol

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ghost Patrol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.