Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Patrol

Film, 2016, 47 minuten
Ghost Patrol
Twee kinderen en hun hond zijn de Ghost Patrol en ontvangen een telefoontje over een oud landgoed. Al gauw blijkt dat het onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft.
De film Ghost Patrol is uitgebracht in 2016 en duurt 47 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Patrol op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Gabi en Spence en hun hond vormen de "Spookpatrouille". Ze bestrijden in hun stad bovennatuurlijke plagen, maar ze hebben nog nooit een echt spook gezien. Wanneer ze een oproep krijgen om het oude Geist Manor te onderzoeken, vinden ze het bewijs van datgene waar ze naar op zoek zijn - en nog veel meer.

Ghost Patrol op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Gabi and Spence, and the Spooky Dog, are the "Ghost Patrol", Their Towns supernatural pest control, but they have never seen a real ghost. When they get a call to investigate the old Geist Manor, they are about to find the proof they are looking for - and a whole lot more.

Acteurs in Ghost Patrol

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ghost Patrol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?
Life on Our Planet
De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.
Baby Animal Cam
Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)