Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gridlocked

Film, 2015, 114 minuten
Gridlocked
Een verbitterde agent wordt opgedragen een verwende acteur te beschermen. Als ze een groep huurlingen tegen het lijf lopen, moeten de twee snel leren om samen te werken.
De film Gridlocked is uitgebracht in 2015 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gridlocked op Moviemeter

Voormalig SWAT-agent David Hendrix heeft alles onder controle. Hij is hoog opgeleid, zeer competent en er is niets wat hij niet aankan. Tenminste, dat is wat hij denkt. Maar dan ontmoet hij Brody Walker, een losbandige ster wiens carrière in het slop zit. Walker heeft slechts een kans om zijn fouten goed te maken en te voorkomen dat hij in de cel belandt. Walker moet een tijdje meerijden met de politie om zogenaamd zijn mogelijke toekomst onder ogen te komen. Voor Hendrix is Walker slechts een blok aan zijn been, maar als de hel losbreekt moet het onwaarschijnlijke duo op elkaar vertrouwen.

Gridlocked op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Former SWAT leader David Hendrix is down on his luck and has failed to receive medical clearance after taking a bullet on the job. Despite being highly trained and competent, his efforts have been reduced to routine tasks for the NYPD. As if things couldn't get any worse, he's been forced to babysit Brody Walker, a hard partying celebrity that's been sent on a mandatory ride along as part of his probation. Pampered and irritating, Walker is the last thing Hendrix needs. But all of that changes when a police training facility comes under attack by a team of ruthless mercenaries led by the mysterious Korver. Now, Hendrix and Walker must band together with the remaining survivors to fight back and keep the mercenaries from overtaking the compound.... if they don't kill each other first.

Acteurs in Gridlocked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Gridlocked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.