Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gridlocked

Film, 2015, 114 minuten
Gridlocked
Een verbitterde agent wordt opgedragen een verwende acteur te beschermen. Als ze een groep huurlingen tegen het lijf lopen, moeten de twee snel leren om samen te werken.
De film Gridlocked is uitgebracht in 2015 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gridlocked op Moviemeter

Voormalig SWAT-agent David Hendrix heeft alles onder controle. Hij is hoog opgeleid, zeer competent en er is niets wat hij niet aankan. Tenminste, dat is wat hij denkt. Maar dan ontmoet hij Brody Walker, een losbandige ster wiens carrière in het slop zit. Walker heeft slechts een kans om zijn fouten goed te maken en te voorkomen dat hij in de cel belandt. Walker moet een tijdje meerijden met de politie om zogenaamd zijn mogelijke toekomst onder ogen te komen. Voor Hendrix is Walker slechts een blok aan zijn been, maar als de hel losbreekt moet het onwaarschijnlijke duo op elkaar vertrouwen.

Gridlocked op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Former SWAT leader David Hendrix is down on his luck and has failed to receive medical clearance after taking a bullet on the job. Despite being highly trained and competent, his efforts have been reduced to routine tasks for the NYPD. As if things couldn't get any worse, he's been forced to babysit Brody Walker, a hard partying celebrity that's been sent on a mandatory ride along as part of his probation. Pampered and irritating, Walker is the last thing Hendrix needs. But all of that changes when a police training facility comes under attack by a team of ruthless mercenaries led by the mysterious Korver. Now, Hendrix and Walker must band together with the remaining survivors to fight back and keep the mercenaries from overtaking the compound.... if they don't kill each other first.

Acteurs in Gridlocked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Gridlocked

The Condemned

The Condemned

(2007)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

Freelancers

Freelancers

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

Homefront

Homefront

(2013)

The Equalizer

The Equalizer

(2014)

Fury

Fury

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.