Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gridlocked

Film, 2015, 114 minuten
Gridlocked
Een verbitterde agent wordt opgedragen een verwende acteur te beschermen. Als ze een groep huurlingen tegen het lijf lopen, moeten de twee snel leren om samen te werken.
De film Gridlocked is uitgebracht in 2015 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gridlocked op Moviemeter

Voormalig SWAT-agent David Hendrix heeft alles onder controle. Hij is hoog opgeleid, zeer competent en er is niets wat hij niet aankan. Tenminste, dat is wat hij denkt. Maar dan ontmoet hij Brody Walker, een losbandige ster wiens carrière in het slop zit. Walker heeft slechts een kans om zijn fouten goed te maken en te voorkomen dat hij in de cel belandt. Walker moet een tijdje meerijden met de politie om zogenaamd zijn mogelijke toekomst onder ogen te komen. Voor Hendrix is Walker slechts een blok aan zijn been, maar als de hel losbreekt moet het onwaarschijnlijke duo op elkaar vertrouwen.

Gridlocked op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Former SWAT leader David Hendrix is down on his luck and has failed to receive medical clearance after taking a bullet on the job. Despite being highly trained and competent, his efforts have been reduced to routine tasks for the NYPD. As if things couldn't get any worse, he's been forced to babysit Brody Walker, a hard partying celebrity that's been sent on a mandatory ride along as part of his probation. Pampered and irritating, Walker is the last thing Hendrix needs. But all of that changes when a police training facility comes under attack by a team of ruthless mercenaries led by the mysterious Korver. Now, Hendrix and Walker must band together with the remaining survivors to fight back and keep the mercenaries from overtaking the compound.... if they don't kill each other first.

Acteurs in Gridlocked

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Gridlocked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
Obliterated
Een team van speciale troepen verijdelt een complot in Sin City en bouwt een feestje. Maar als de ware dreiging opduikt, moeten ze snel nuchter worden om Las Vegas te redden.