Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Film, 2016, 91 minuten
Jag älskar dig: En skilsmässokomedi
Marianne heeft genoeg van haar passieloze huwelijk en wil scheiden van haar man Gustav, die vervolgens besluit om zijn leven drastisch om te gooien.
De film Jag älskar dig: En skilsmässokomedi is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi op IMDB

Score: 4,3 van de 10

When the wife wants a divorce, the neurotic husband struggles to come to terms with what happened and how to get his old life back.

Acteurs in Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Zweeds;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.