Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Film, 2016, 91 minuten
Jag älskar dig: En skilsmässokomedi
Marianne heeft genoeg van haar passieloze huwelijk en wil scheiden van haar man Gustav, die vervolgens besluit om zijn leven drastisch om te gooien.
De film Jag älskar dig: En skilsmässokomedi is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi op IMDB

Score: 4,3 van de 10

When the wife wants a divorce, the neurotic husband struggles to come to terms with what happened and how to get his old life back.

Acteurs in Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Zweeds;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
Thank You, Next
Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.