Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Film, 2016, 91 minuten
Jag älskar dig: En skilsmässokomedi
Marianne heeft genoeg van haar passieloze huwelijk en wil scheiden van haar man Gustav, die vervolgens besluit om zijn leven drastisch om te gooien.
De film Jag älskar dig: En skilsmässokomedi is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi op IMDB

Score: 4,3 van de 10

When the wife wants a divorce, the neurotic husband struggles to come to terms with what happened and how to get his old life back.

Acteurs in Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Zweeds;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.