Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Film, 2016, 91 minuten
Jag älskar dig: En skilsmässokomedi
Marianne heeft genoeg van haar passieloze huwelijk en wil scheiden van haar man Gustav, die vervolgens besluit om zijn leven drastisch om te gooien.
De film Jag älskar dig: En skilsmässokomedi is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jag älskar dig: En skilsmässokomedi op IMDB

Score: 4,3 van de 10

When the wife wants a divorce, the neurotic husband struggles to come to terms with what happened and how to get his old life back.

Acteurs in Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Zweeds;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Jag älskar dig: En skilsmässokomedi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?