Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies : BARE

Cabaret, 2014, 76 minuten, 364 beoordelingen
Jim Jefferies : BARE
Niets is heilig in deze show van de Australische komiek Jim Jefferies, of het nu de moeder van zijn kind, audities van gehandicapte acteurs of wapenbezit is.
De cabaret Jim Jefferies : BARE is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Jefferies werd ooit eens aangevallen op toneel en gebruikte de video daarvan in zijn stand-upshow. Geschikt voor Volwassen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies : BARE op IMDB

Score: 8 van de 10

Covers topics from gun control to family values.

Acteur

Meer zoals Jim Jefferies : BARE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.