Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies : BARE

Cabaret, 2014, 76 minuten, 364 beoordelingen
Jim Jefferies : BARE
Niets is heilig in deze show van de Australische komiek Jim Jefferies, of het nu de moeder van zijn kind, audities van gehandicapte acteurs of wapenbezit is.
De cabaret Jim Jefferies : BARE is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Jefferies werd ooit eens aangevallen op toneel en gebruikte de video daarvan in zijn stand-upshow. Geschikt voor Volwassen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies : BARE op IMDB

Score: 8 van de 10

Covers topics from gun control to family values.

Acteur

Meer zoals Jim Jefferies : BARE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?