Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies : BARE

Cabaret, 2014, 76 minuten, 364 beoordelingen
Jim Jefferies : BARE
Niets is heilig in deze show van de Australische komiek Jim Jefferies, of het nu de moeder van zijn kind, audities van gehandicapte acteurs of wapenbezit is.
De cabaret Jim Jefferies : BARE is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Jefferies werd ooit eens aangevallen op toneel en gebruikte de video daarvan in zijn stand-upshow. Geschikt voor Volwassen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies : BARE op IMDB

Score: 8 van de 10

Covers topics from gun control to family values.

Acteur

Meer zoals Jim Jefferies : BARE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.