Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jim Jefferies : BARE

Cabaret, 2014, 76 minuten, 364 beoordelingen
Jim Jefferies : BARE
Niets is heilig in deze show van de Australische komiek Jim Jefferies, of het nu de moeder van zijn kind, audities van gehandicapte acteurs of wapenbezit is.
De cabaret Jim Jefferies : BARE is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Jefferies werd ooit eens aangevallen op toneel en gebruikte de video daarvan in zijn stand-upshow. Geschikt voor Volwassen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies : BARE op IMDB

Score: 8 van de 10

Covers topics from gun control to family values.

Acteur

Meer zoals Jim Jefferies : BARE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.