Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Johnny

Film, 2023, 120 minuten
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
De film Johnny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 120 minuten. Dawid Ogrodnik ('Wszystkie nasze strachy') en Piotr Trojan ('25 lat niewinnosci') spelen in dit ontroerende drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Johnny is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Bitterzoet, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Johnny

Regisseur

Meer zoals Johnny

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.