Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Johnny

Film, 2023, 120 minuten
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
De film Johnny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 120 minuten. Dawid Ogrodnik ('Wszystkie nasze strachy') en Piotr Trojan ('25 lat niewinnosci') spelen in dit ontroerende drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Johnny is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Bitterzoet, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Johnny

Regisseur

Meer zoals Johnny

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.