Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Johnny

Film, 2023, 120 minuten
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
De film Johnny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 120 minuten. Dawid Ogrodnik ('Wszystkie nasze strachy') en Piotr Trojan ('25 lat niewinnosci') spelen in dit ontroerende drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Johnny is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Bitterzoet, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Johnny

Regisseur

Meer zoals Johnny

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.