Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La mujer que hablaba con los muertos

Film, 2014, 99 minuten
La mujer que hablaba con los muertos
Elena is het zat om mensen te bedriegen met nepseances en besluit één laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.
De film La mujer que hablaba con los muertos is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La mujer que hablaba con los muertos

Regisseur

Meer zoals La mujer que hablaba con los muertos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LALIGA: Más allá del gol
Van glorieuze overwinningen tot slopende nederlagen: volg de actie achter de schermen van het Spaanse voetbal in deze aangrijpende docuserie over LALIGA.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Raising Voices
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.