Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La mujer que hablaba con los muertos

Film, 2014, 99 minuten
La mujer que hablaba con los muertos
Elena is het zat om mensen te bedriegen met nepseances en besluit één laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.
De film La mujer que hablaba con los muertos is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in La mujer que hablaba con los muertos

Regisseur

Meer zoals La mujer que hablaba con los muertos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.