Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daughters of Destiny

Tv-serie, 2017
Daughters of Destiny
Vijf meisjes uit de armste families van India zitten op een kostschool die als doel heeft om hun kansen te bieden op een betere toekomst.
De tv-serie Daughters of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Filmmaker Vanessa Roth (Daughters of Destiny) won een Oscar voor haar korte documentaire Freeheld. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of Destiny op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In deze documentairereeks vertelt regisseur Vanessa Roth het verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. Zij volgt een groep jongeren uit de armste families van India terwijl ze vechten voor een betere toekomst.

Daughters of Destiny op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Daughters of Destiny is a TV mini-series starring Shilpa Anthony Raj, Abraham George, and Ajit George. Oscar-winning filmmaker Vanessa Roth follows a group of rural India's most disadvantaged children over the course of seven years.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Daughters of Destiny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.