Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daughters of Destiny

Tv-serie, 2017
Daughters of Destiny
Vijf meisjes uit de armste families van India zitten op een kostschool die als doel heeft om hun kansen te bieden op een betere toekomst.
De tv-serie Daughters of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Filmmaker Vanessa Roth (Daughters of Destiny) won een Oscar voor haar korte documentaire Freeheld. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of Destiny op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In deze documentairereeks vertelt regisseur Vanessa Roth het verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. Zij volgt een groep jongeren uit de armste families van India terwijl ze vechten voor een betere toekomst.

Daughters of Destiny op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Daughters of Destiny is a TV mini-series starring Shilpa Anthony Raj, Abraham George, and Ajit George. Oscar-winning filmmaker Vanessa Roth follows a group of rural India's most disadvantaged children over the course of seven years.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Daughters of Destiny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.