Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daughters of Destiny

Tv-serie, 2017
Daughters of Destiny
Vijf meisjes uit de armste families van India zitten op een kostschool die als doel heeft om hun kansen te bieden op een betere toekomst.
De tv-serie Daughters of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Filmmaker Vanessa Roth (Daughters of Destiny) won een Oscar voor haar korte documentaire Freeheld. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of Destiny op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In deze documentairereeks vertelt regisseur Vanessa Roth het verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. Zij volgt een groep jongeren uit de armste families van India terwijl ze vechten voor een betere toekomst.

Daughters of Destiny op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Daughters of Destiny is a TV mini-series starring Shilpa Anthony Raj, Abraham George, and Ajit George. Oscar-winning filmmaker Vanessa Roth follows a group of rural India's most disadvantaged children over the course of seven years.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Daughters of Destiny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.