Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daughters of Destiny

Tv-serie, 2017
Daughters of Destiny
Vijf meisjes uit de armste families van India zitten op een kostschool die als doel heeft om hun kansen te bieden op een betere toekomst.
De tv-serie Daughters of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Filmmaker Vanessa Roth (Daughters of Destiny) won een Oscar voor haar korte documentaire Freeheld. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of Destiny op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In deze documentairereeks vertelt regisseur Vanessa Roth het verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. Zij volgt een groep jongeren uit de armste families van India terwijl ze vechten voor een betere toekomst.

Daughters of Destiny op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Daughters of Destiny is a TV mini-series starring Shilpa Anthony Raj, Abraham George, and Ajit George. Oscar-winning filmmaker Vanessa Roth follows a group of rural India's most disadvantaged children over the course of seven years.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Daughters of Destiny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.