Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daughters of Destiny

Tv-serie, 2017
Daughters of Destiny
Vijf meisjes uit de armste families van India zitten op een kostschool die als doel heeft om hun kansen te bieden op een betere toekomst.
De tv-serie Daughters of Destiny is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Filmmaker Vanessa Roth (Daughters of Destiny) won een Oscar voor haar korte documentaire Freeheld. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of Destiny op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In deze documentairereeks vertelt regisseur Vanessa Roth het verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. Zij volgt een groep jongeren uit de armste families van India terwijl ze vechten voor een betere toekomst.

Daughters of Destiny op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Daughters of Destiny is a TV mini-series starring Shilpa Anthony Raj, Abraham George, and Ajit George. Oscar-winning filmmaker Vanessa Roth follows a group of rural India's most disadvantaged children over the course of seven years.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Daughters of Destiny

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.