Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Magic Mike

Film, 2012, 105 minuten, 677.231 beoordelingen
Magic Mike
Een stripper neemt een jonge jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en snel geld verdienen.
De film Magic Mike is uitgebracht in 2012 en duurt 105 minuten. Matthew McConaughey en Channing Tatum spelen de hoofdrol in deze film van de beroemde regisseur Steven Soderbergh. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat sex Bevat drugs- en alcoholmisbruik Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Magic Mike op Moviemeter

'Magic Mike' is gesitueerd in de wereld van de mannelijke strippers en volgt Mike (Channing Tatum), die een jonge danser genaamd The Kid (Alex Pettyfer) onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem de fijne kneepjes van de kunst van het feesten, het versieren van vrouwen en het gemakkelijk geld verdienen.

Magic Mike op IMDB

Score: 6 van de 10

A male stripper teaches a younger performer how to party, pick up women, and make easy money.

Acteurs in Magic Mike

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Magic Mike

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.