Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maid in Manhattan

Film, 2002, 105 minuten, 10.928.837 beoordelingen
Maid in Manhattan
Een alleenstaande moeder en kamermeisje legt het aan met een senatorkandidaat die denkt dat ze een jetsetter is. Liefde volgt en zij moet haar ware identiteit onthullen.
De film Maid in Manhattan is uitgebracht in 2002 en duurt 105 minuten. Jennifer Lopez als bescheiden kamermeisje zorgde voor een 1e plaats in de bioscoopranglijsten toen deze film uitkwam. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Ontroerend, Feelgood, Romantisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maid in Manhattan op Moviemeter

Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge kringen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben.

Maid in Manhattan op IMDB

Score: 5 van de 10

A senatorial candidate falls for a hotel maid, thinking she is a socialite when he sees her trying on a wealthy woman's dress.

Acteurs in Maid in Manhattan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Maid in Manhattan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.
Kül
Van een betoverende fantasie tot een gevaarlijke affaire, het leven van een rijke getrouwde vrouw raakt tijdens het lezen van een ongepubliceerd boek volkomen van de rails.
Good Grief
Een kunstenaar gaat na de dood van zijn man, een beroemde schrijver, met zijn twee beste vrienden naar Parijs, waar ze gevoelige geheimen en harde waarheden delen.