Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maid in Manhattan

Film, 2002, 105 minuten, 10.928.837 beoordelingen
Maid in Manhattan
Een alleenstaande moeder en kamermeisje legt het aan met een senatorkandidaat die denkt dat ze een jetsetter is. Liefde volgt en zij moet haar ware identiteit onthullen.
De film Maid in Manhattan is uitgebracht in 2002 en duurt 105 minuten. Jennifer Lopez als bescheiden kamermeisje zorgde voor een 1e plaats in de bioscoopranglijsten toen deze film uitkwam. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Ontroerend, Feelgood, Romantisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maid in Manhattan op Moviemeter

Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge kringen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben.

Maid in Manhattan op IMDB

Score: 5 van de 10

A senatorial candidate falls for a hotel maid, thinking she is a socialite when he sees her trying on a wealthy woman's dress.

Acteurs in Maid in Manhattan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Maid in Manhattan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.