Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mother of the Bride

Film, 2024, 90 minuten
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
De film Mother of the Bride is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Mother of the Bride is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mother of the Bride

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mother of the Bride

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Unfrosted
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-comedy van Jerry Seinfeld.
Fiesta en la madriguera
De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.
Fireheart
Een tiener vermomt zich om de eerste brandweervrouw van New York te worden. Haar moed wordt op de proef gesteld wanneer een reeks branden om een held vraagt.
Honeymoonish
Een pasgetrouwd stel gaat op huwelijksreis en ontdekt dat ze in bijna elk opzicht verschillend zijn — maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?