Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unfrosted

Film, 2024, 96 minuten
Unfrosted
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-comedy van Jerry Seinfeld.
De film Unfrosted is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 96 minuten. Met Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant en Jerry Seinfeld, die de film ook schreef en regisseerde. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Unfrosted is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Nostalgisch, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Unfrosted

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Unfrosted

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
In Good Hands 2
Een pas met elkaar herenigde vader en zoon worstelen met een nieuw begin na een tragedie. Kunnen ze de leegte opvullen die hun geliefde vrouw en moeder heeft achtergelaten?
Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.