Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luna Petunia - Terug naar Amazia

Tv-serie, 2018
Luna Petunia - Terug naar Amazia
Luna Petunia keert terug naar het magische Amazia en creëert met oude vrienden en een nieuw maatje uit het dierenrijk nieuwe herinneringen voor haar plakboek.
De tv-serie Luna Petunia - Terug naar Amazia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Luna Petunia - Terug naar Amazia

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Luna Petunia - Terug naar Amazia

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Midtsommernatt
Carina brengt de familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer, maar de vrolijke bijeenkomst loopt in het honderd als er lang bewaarde geheimen aan het licht komen.