Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 15 best bekeken Netflix films en series april 2023

Een overzicht van de top 15 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.nl.

1
Drie maanden nadat ze de Speelgoedmaker bijna had gevangen, neemt Chloé Muller de leiding over de zoektocht naar de ontvoerde meisjes weer op zich, met hulp van Guy Béranger zelf.
2
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico komen op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam.
3
Een beroemde rechercheur en zijn partner moeten het opnemen tegen de duistere onderwereld van Helsinki wanneer een misdaadgolf de vrede in hun stad verstoort.
4
Als de zoon van een gangster zijn auto steelt en zijn hond vermoordt, pakt de onverschrokken ex-huurmoordenaar John Wick uit wraak de hele maffia aan.
5
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
6
De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
7
Na een onverwachte misstap wordt een team van bedreven roofovervallers uit Parijs gedwongen om een riskante overval te plegen voor een machtige misdaadorganisatie.
8
Als Platvoets vader niet meer thuiskomt na een reis, gaan de dappere dinosaurus en zijn vrienden op reddingsmissie in vreemde nieuwe gebieden.
9
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
10
Als Jennifer na een traumatische aanval ontwaakt met geheugenverlies, wordt ze liefdevol verzorgd door haar man. Maar ze merkt al snel dat het gevaar nog niet is geweken.
11
Een fantasierijke, snel afgeleide jongen heeft moeite met zijn strenge meester. Zijn ouders willen graag dat hij zich aanpast zonder dat hij zijn enthousiasme verliest.
12
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
13
Dik Trom is doorgaans een vrolijke, dikke jongen, maar hij is minder blij wanneer zijn ouders besluiten naar Dunhoven te verhuizen om daar een restaurant te beginnen.
14
Deze ambitieuze bewerking van het verhaal van Noach laat zien na welke visioenen hij de vreselijke apocalyps voorspelde en een ark bouwde om te overleven.
15
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.

Datum: 2 mei 2023 16:20  |  OpNetflix.nl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Power
Duik in de onbekende geschiedenis van de Amerikaanse politie in deze intrigerende documentaire die de vraag stelt: wie is machtiger, het volk of de politie?
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Een datingsite voor buitenechtelijke affaires wordt gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers komen op straat te liggen. Met desastreuze gevolgen.