Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Now You See Me

Film, 2013, 110 minuten
Now You See Me
Enkele slimme goochelaars zijn de FBI alsmaar te slim af terwijl ze stelen van banken en de buit uitdelen aan hun publiek.
De film Now You See Me is uitgebracht in 2013 en duurt 110 minuten. Deze actiethriller is de 4e film met Oscar-winnaars Morgan Freeman en Michael Caine. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Now You See Me op Moviemeter

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog.

Now You See Me op IMDB

Score: 7,3 van de 10

An F.B.I. Agent and an Interpol Detective track a team of illusionists who pull off bank heists during their performances, and reward their audiences with the money.

Acteurs in Now You See Me

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Now You See Me

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
Lover, Stalker, Killer
In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Baby Bandito
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.