Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ocean's Twelve

Film, 2004, 125 minuten, 5.551.937 beoordelingen
Ocean's Twelve
De crimineel Danny Ocean en zijn bende moeten een meedogenloze vijand terugbetalen. Tijdens hun klus in Europa komen ze lijnrecht tegenover een meesterdief te staan.
De film Ocean's Twelve is uitgebracht in 2004 en duurt 125 minuten. In deze sequel verwelkomen George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts en de crewleden Catherine Zeta-Jones. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Geestig, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ocean's Twelve op IMDB

Score: 6 van de 10

Daniel Ocean recruits one more team member so he can pull off three major European heists in this sequel to Ocean's 11.

Acteurs in Ocean's Twelve

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Ocean's Twelve

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
The Doomsday Cult of Antares de la Luz
Bijna tien jaar nadat ze zijn beschuldigd van een gruwelijke misdaad, delen voormalige leden van een Chileense sekte hun angstaanjagende ervaringen.
City Hunter
Samen met de zus van zijn overleden partner start privédetective Ryo Saeba, een uitzonderlijke scherpschutter en hopeloze playboy, een onderzoek naar zijn dood.
Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.