Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ocean's Twelve

Film, 2004, 125 minuten, 5.551.937 beoordelingen
Ocean's Twelve
De crimineel Danny Ocean en zijn bende moeten een meedogenloze vijand terugbetalen. Tijdens hun klus in Europa komen ze lijnrecht tegenover een meesterdief te staan.
De film Ocean's Twelve is uitgebracht in 2004 en duurt 125 minuten. In deze sequel verwelkomen George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts en de crewleden Catherine Zeta-Jones. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Geestig, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ocean's Twelve op IMDB

Score: 6 van de 10

Daniel Ocean recruits one more team member so he can pull off three major European heists in this sequel to Ocean's 11.

Acteurs in Ocean's Twelve

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Ocean's Twelve

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
10 Days of a Bad Man
Een privédetective moet zich een weg banen door een wirwar van leugens om de waarheid te achterhalen over een moord in een landhuis.