Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parasyte: The Maxim

Tv-serie, 2014
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
De tv-serie Parasyte: The Maxim is uitgebracht in 2014. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Eng.

Parasyte: The Maxim op IMDB

Score: 8,5 van de 10

17-year-old Shinichi Izumi is partially infected by a Parasyte; monsters that butcher and consume humans. He must learn to co-exist with the creature if he is to survive both the life of a Parasyte and human, as part monster, part person.

Stars:

Acteurs in Parasyte: The Maxim

Meer zoals Parasyte: The Maxim

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
LIGHTHOUSE
Twee prominente entertainers hebben een ongedwongen ontmoeting en een openhartig gesprek, waarbij ze met een lach en een traan hun kwetsbaarheden en zorgen delen.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.
Zombieverse
In Seoul is een zombievirus uitgebroken. Wie is de ondoden te slim af tijdens uitdagende opdrachten en overleeft het?