Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parasyte: The Maxim

Tv-serie, 2014
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
De tv-serie Parasyte: The Maxim is uitgebracht in 2014. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Eng.

Parasyte: The Maxim op IMDB

Score: 8,5 van de 10

17-year-old Shinichi Izumi is partially infected by a Parasyte; monsters that butcher and consume humans. He must learn to co-exist with the creature if he is to survive both the life of a Parasyte and human, as part monster, part person.

Stars:

Acteurs in Parasyte: The Maxim

Meer zoals Parasyte: The Maxim

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.
Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
De voortvluchtige Juzo Fujimaki wordt gechanteerd om deel te nemen aan een illegaal toernooi waarin hij het moet opnemen tegen topvechters in dodelijke duels.
T・P BON
Bon komt per ongeluk tussenbeide in een Time Patrol-zaak en moet daarna met Ream onschuldige levens redden uit het verleden terwijl de geschiedenis doorloopt.