Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Single’s Inferno

Tv-serie, 2021
Single’s Inferno
Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.
De tv-serie Single’s Inferno is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Celebs Hong Jin-kyung, Lee Da-hee, Kyuhyun en Hanhae reageren terwijl ze naar het loeispannende datingspel kijken. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Single’s Inferno is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Single’s Inferno

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Single’s Inferno

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dance 100
Acht choreografen strijden om een prijs van $ 100.000. Ze moeten steeds complexere routines creëren voor een steeds grotere groep topdansers, die tevens de jury vormen.
La ley de la selva
Twaalf mensen worden in de jungle achtergelaten en moeten als team samenwerken of elkaar saboteren voor een deel van de jackpot. Elke deelnemer heeft zijn prijs. Wat is de jouwe?
Outlast
In de woeste natuur van Alaska strijden 16 survivalisten om een enorme geldprijs. Deze eenzame wolven moeten echter deel uitmaken van een team om te kunnen winnen.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Cheat
Deze quiz draait om kennis én om bluf. Deelnemers moeten valsspelen om de geldprijs in de wacht te slepen. De enige regel? Zorg dat je niet betrapt wordt!