Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Single’s Inferno

Tv-serie, 2021
Single’s Inferno
Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.
De tv-serie Single’s Inferno is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Celebs Hong Jin-kyung, Lee Da-hee, Kyuhyun en Hanhae reageren terwijl ze naar het loeispannende datingspel kijken. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Single’s Inferno is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Single’s Inferno

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Single’s Inferno

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
The Bequeathed
Na de dood van een onbekende oom erft een vrouw een begraafplaats en raakt ze betrokken bij een reeks moorden en duistere geheimen.
Gyeongseong Creature
Gyeongseong, 1945. In Seoel onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.
Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.