Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Blue Lagoon

Film, 1980, 104 minuten, 847.659 beoordelingen
The Blue Lagoon
Twee jonge schipbreukelingen zijn gestrand op een onbewoond eiland. Als tieners worden ze verliefd en proberen ze een leven op te bouwen in het geïsoleerde paradijs.
De film The Blue Lagoon is uitgebracht in 1980 en duurt 104 minuten. Dit sensuele drama is een van de topfilms uit de jaren 80 en was de doorbraak voor Brooke Shields. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blue Lagoon op IMDB

Score: 6 van de 10

In the Victorian period, two children are shipwrecked on a tropical island in the South Pacific. With no adults to guide them, the two make a simple life together, unaware that sexual maturity will eventually intervene.

Acteurs in The Blue Lagoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Blue Lagoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Beautiful Rebel
Het verhaal van een van de grootste Italiaanse rocksterren, Gianna Nannini, die haar droom najaagde ondanks tegenwerking van haar familie en de muziekindustrie.
Fiesta en la madriguera
De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.