Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Blue Lagoon

Film, 1980, 104 minuten, 847.659 beoordelingen
The Blue Lagoon
Twee jonge schipbreukelingen zijn gestrand op een onbewoond eiland. Als tieners worden ze verliefd en proberen ze een leven op te bouwen in het geïsoleerde paradijs.
De film The Blue Lagoon is uitgebracht in 1980 en duurt 104 minuten. Dit sensuele drama is een van de topfilms uit de jaren 80 en was de doorbraak voor Brooke Shields. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blue Lagoon op IMDB

Score: 6 van de 10

In the Victorian period, two children are shipwrecked on a tropical island in the South Pacific. With no adults to guide them, the two make a simple life together, unaware that sexual maturity will eventually intervene.

Acteurs in The Blue Lagoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Blue Lagoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.