Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Losers

Film, 2010, 96 minuten, 847.158 beoordelingen
The Losers
Als een zoek- en vernietigmissie tot verraad leidt, is een geheime speciale eenheid uit op wraak. Maar om revanche te nemen, moet het team volledig undercover blijven.
De film The Losers is uitgebracht in 2010 en duurt 96 minuten. Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans en Idris Elba spelen in deze thriller gebaseerd op het DC Comics-boek. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Losers op Moviemeter

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

The Losers op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The Losers is a movie starring Idris Elba, Zoe Saldana, and Jeffrey Dean Morgan. A CIA special forces team are betrayed and left for dead by their superiors, galvanizing them to mount an offensive on the CIA.

Trailer

Acteurs in The Losers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Losers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
GodFather
De dood van een politieke leider leidt tot een machtsstrijd. Te midden van corruptie, hebzucht en bedrog, neemt een onwaarschijnlijke tegenstander het voortouw.
The Violence Action
Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.
Balle perdue 2
Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord.
The Ghost
Een ex-agent met een problematisch verleden laat zijn dodelijke vaardigheden los om zijn zus en haar dochter te beschermen tegen ontvoerders, rivalen en de dood.