Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Losers

Film, 2010, 96 minuten, 847.158 beoordelingen
The Losers
Als een zoek- en vernietigmissie tot verraad leidt, is een geheime speciale eenheid uit op wraak. Maar om revanche te nemen, moet het team volledig undercover blijven.
De film The Losers is uitgebracht in 2010 en duurt 96 minuten. Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans en Idris Elba spelen in deze thriller gebaseerd op het DC Comics-boek. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Losers op Moviemeter

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

The Losers op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The Losers is a movie starring Idris Elba, Zoe Saldana, and Jeffrey Dean Morgan. A CIA special forces team are betrayed and left for dead by their superiors, galvanizing them to mount an offensive on the CIA.

Trailer

Acteurs in The Losers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Losers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Guntur Kaaram
Een vrouw is kandidaat bij de verkiezingen. Ze heeft jaren geleden haar zoon in de steek gelaten, is hertrouwd en ontkent nu zijn bestaan. Haar zoon eist antwoorden.
Badland Hunters
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
Sixty Minutes
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.
Lift
Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 km hoogte.
Rebel Moon — Part One: A Child of Fire
Wanneer de meedogenloze legers van de Moederwereld een rustig boerendorp op een verre maan bedreigen, biedt een mysterieuze outsider de enige hoop op overleving.