Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

12 Gifts of Christmas

Film, 2015, 86 minuten
12 Gifts of Christmas
Een arme kunstenares vindt werk als persoonlijke shopper en ontmoet een gestreste reclameman die algauw inziet dat ze meer in haar mars heeft dan kerstcadeautjes kopen.
De film 12 Gifts of Christmas is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Kerstfilm met Katrina Law ('Arrow'), Aaron O'Connell ('The Haves and the Have Nots') en Donna Mills. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

12 Gifts of Christmas op IMDB

Score: 6,5 van de 10

When Anna, an unemployed painter, is unable to make ends meet, she is hired to become a personal Christmas shopper for Marc, an uptight corporate exec. As they work together, Marc learns that Christmas giving has less to do with the amount of money spent and more to do with the importance of the gift, while Anna discovers she might find success as an artist in a way she never expected.

Acteurs in 12 Gifts of Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals 12 Gifts of Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.