Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

12 Gifts of Christmas

Film, 2015, 86 minuten
12 Gifts of Christmas
Een arme kunstenares vindt werk als persoonlijke shopper en ontmoet een gestreste reclameman die algauw inziet dat ze meer in haar mars heeft dan kerstcadeautjes kopen.
De film 12 Gifts of Christmas is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Kerstfilm met Katrina Law ('Arrow'), Aaron O'Connell ('The Haves and the Have Nots') en Donna Mills. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

12 Gifts of Christmas op IMDB

Score: 6,5 van de 10

When Anna, an unemployed painter, is unable to make ends meet, she is hired to become a personal Christmas shopper for Marc, an uptight corporate exec. As they work together, Marc learns that Christmas giving has less to do with the amount of money spent and more to do with the importance of the gift, while Anna discovers she might find success as an artist in a way she never expected.

Acteurs in 12 Gifts of Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals 12 Gifts of Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.