Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Big Mouth

Film, 2021, 94 minuten
Little Big Mouth
Een speelse gitarist wordt uit zijn band en huis getrapt. Hij trekt in bij een boekhoudster, haar zoon en haar vader. Kunnen ze in harmonie met elkaar leven?
De film Little Big Mouth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 94 minuten. Nay Maps ('Uzalo'), Amanda du-Pont ('Shadow') en James Borthwick ('Hotel') stralen in een hartverwarmende muziekcomedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Little Big Mouth is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Little Big Mouth

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Little Big Mouth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.
Kül
Van een betoverende fantasie tot een gevaarlijke affaire, het leven van een rijke getrouwde vrouw raakt tijdens het lezen van een ongepubliceerd boek volkomen van de rails.
Good Grief
Een kunstenaar gaat na de dood van zijn man, een beroemde schrijver, met zijn twee beste vrienden naar Parijs, waar ze gevoelige geheimen en harde waarheden delen.