Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seriously Single

Film, 2020, 107 minuten
Seriously Single
Haar ongebonden, beste vriendin moedigt haar aan om haar vrijgezellenbestaan te omarmen. Maar deze vrouw snakt naar verbinding en kan haar laatste relatie niet vergeten.
De film Seriously Single is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 107 minuten. Romantische comedy met SAFTA Golden Horn-winnares Fulu Mugovhani ('Ayanda') en comedian Tumi Morake ('WTF Tumi'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Seriously Single

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Seriously Single

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.