Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Christmas Drop

Film, 2020, 96 minuten
Operation Christmas Drop
Een strikte politiek assistente valt voor een genereuze luchtmachtpiloot terwijl ze zijn tropische basis en de kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen.
De film Operation Christmas Drop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 96 minuten. Een verhaal geïnspireerd op een echte kersttraditie, met Kat Graham (The Vampire Diaries) en Alexander Ludwig (Vikings). Geschikt voor alle leeftijden. Operation Christmas Drop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Inspirerend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Operation Christmas Drop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Operation Christmas Drop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Woody Woodpecker Goes to Camp
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Top Five
Gedurende één dag wordt een New Yorkse cabaretier en acteur geïnterviewd over zijn carrière en het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
One True Loves
Net als Emma opnieuw liefde vindt en ze haar pijn en verlies achter zich kan laten laten, keert haar dood gewaande man plotseling terug.