Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Christmas Drop

Film, 2020, 96 minuten
Operation Christmas Drop
Een strikte politiek assistente valt voor een genereuze luchtmachtpiloot terwijl ze zijn tropische basis en de kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen.
De film Operation Christmas Drop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 96 minuten. Een verhaal geïnspireerd op een echte kersttraditie, met Kat Graham (The Vampire Diaries) en Alexander Ludwig (Vikings). Geschikt voor alle leeftijden. Operation Christmas Drop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Inspirerend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Operation Christmas Drop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Operation Christmas Drop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.