Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1983

Tv-serie, 2018
1983
In deze duistere, alternatieve geschiedenisthriller ontdekken een naïeve rechtenstudent en een verbeten rechercheur een complot waaronder Polen jarenlang gebukt ging.
De tv-serie 1983 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. 1983 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1983 op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Decades after a 1983 terrorist attack, a law student and a cop uncover a conspiracy that's kept Poland as a police state and the Iron Curtain standing.

Acteurs in 1983

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Pools [Origineel];Spaans (Spanje);Engels;Pools - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels;Duits;Pools

Meer zoals 1983

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.