Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Beautiful Life

Film, 2023, 99 minuten
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
De film A Beautiful Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 99 minuten. De Deense zanger Christopher maakt zijn debuut in dit romantische drama geregisseerd door Mehdi Avaz ('Toscana'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. A Beautiful Life is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Beautiful Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals A Beautiful Life

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Lifting the Veil: Behind the Scenes of Ehrengard
Koningin Margrethe II van Denemarken en regisseur Bille August laten zien met hoeveel aandacht ze hebben gewerkt aan het decor en de kostuums voor de verfilming van 'Ehrengard'.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.