Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Beautiful Life

Film, 2023, 99 minuten
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
De film A Beautiful Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 99 minuten. De Deense zanger Christopher maakt zijn debuut in dit romantische drama geregisseerd door Mehdi Avaz ('Toscana'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. A Beautiful Life is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Beautiful Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Fran
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals A Beautiful Life

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.