Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aquarius

Tv-serie, 2016
Aquarius
In het Los Angeles van de jaren 60 raken twee agenten en de familie van een vooraanstaand politicus verstrikt in het web van drugs en seks van Charles Manson.
De tv-serie Aquarius is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aquarius op Moviemeter

Score: 3,6 van de 5

Clara, een bejaarde weduwe en gepensioneerde muziekcriticus, woont in Aquarius, een origineel twee verdiepingen tellend appartementengebouw uit de jaren 1940 in Recife in Brazilië. Clara komt uit een rijk en traditioneel gezin en belooft in het appartement te blijven wonen tot haar dood. Dit besluit frustreert een bedrijf dat alle naburige appartementen heeft verworven en het perceel wil gebruiken voor hun eigen doeleinden. Clara belandt in een koude oorlog met het bedrijf en weigert haar positie op te geven.

Aquarius op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Los Angeles, 1967. Welcome to the Summer of Love. Aquarius stars David Duchovny as Sam Hodiak, a seasoned homicide detective whose investigations dovetail with the activities of real life cult leader Charles Manson in the years before he masterminded the most notorious killings of a generation, the Tate-LaBianca murders. A small time but charismatic leader with big plans, Manson has begun to build up his "family", recruiting vulnerable young men and women to join his cause. Teaming up with a young cop who will help him infiltrate Manson's circle, Hodiak is forced to see things through the questioning eyes of someone who came of age amongst the current anti-establishment counterculture. Edgy, addictive and visually stunning, the Age of Aquarius is here.

Acteurs in Aquarius

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Aquarius

Sherlock

Sherlock

(2017)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

The Blacklist

The Blacklist

(2021)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Sense8

Sense8

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Lady Dynamite

Lady Dynamite

(2017)

Chelsea

Chelsea

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.